CS Phoenix pe locul 7 din 74 de echipe

De
In Junioare III

Echipa de junioare III a clubului Phoenix Baia Mare s-a clasat pe locul 7 la turneul final al Campionatului naţional desfăşurat la Comăneşti în perioada 31 mai – 4 iunie. Este un rezultat onorant pentru că la această competiţie au participat 74 de echipe din întreaga ţară.

Junioarele antrenate de Magda Kovacs au avut un parcurs excelent în faza grupelor şi în cele două turnee semifinale (disputate la Craiova şi Cisnădie), în cele 23 de meciuri desfăşurate fiind neînvinse (22 victorii şi un egal).

La turneul final CS Phoenix a pierdut cele 3 meciuri din grupă, 24-27 cu Danubius Galaţi, 21-32 cu Chimia Rm. Vâlcea şi 19-20 cu CSM Bucureşti (la acest ultim joc o „contribuţie” însemnată având şi cuplul de arbitre, care a inventat o aruncare de la 7 metri în favoarea echipei bucureştene cu 5 secunde înainte de final !).

Din păcate, principalele marcatoare din  acest sezon ale echipei băimărene, Daria Trantea şi Oana Borş, nu au putut să-şi ajute prea mult colegele la Comăneşti, ambele confruntându-se cu probleme medicale.

Cu toate acestea CS Phoenix a câştigat ultimul meci la turneul final, cel pentru locurile 7-8, în faţa echipei LPS Iaşi, scor 19-18 (13-10).

Clasament final Junioare III

  1. CS Chimia Rm. Vâlcea
  2. CS Danubius 2010 Galaţi
  3. ASC Corona 2010 Braşov
  4. CSŞ Slobozia
  5. CSM Bucureşti
  6. CS Handbal Art Galaţi
  7. CS Phoenix Baia Mare
  8. LPS Iaşi

Distribuie

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin