CS Phoenix Baia Mare participă la Festivalul naţional de minihandbal

De
In Minihandbal

Clubul Sportiv Phoenix Baia Mare participă în perioada 6-8 iunie la Festivalul naţional de minihandbal de la Râmnicu Vâlcea, eveniment la care participă cele mai bune 16 echipe din ţară.

Echipa antrenată de prof. Dumitru Sechel, formată din sportive născute în 2006 şi mai tinere, este singura din judeţul Maramureş care a obţinut calificarea la turneul final de minihandbal în urma rezultatelor obţinute în fazele preliminare (localitate, judeţ, euroregiune, turneu semifinal).

Jocurile din cadrul festivalului se desfăşoară conform regulamentului de minihandbal: teren redus, număr de jucători pe teren 4 + 1, timp efectiv de joc 2 reprize a câte 15 minute. La finalul festivalului nu se va întocmi clasament, prioritatea fiind acordată instruirii sportivelor şi bucuriei de a juca handbal.

CS Phoenix Baia Mare a fost repartizată în Grupa I şi va juca împotriva echipelor: ACS United Galaţi, Vulturii Bucureşti, CSM Ploieşti, Liceul Teoretic “Traian Vuia” Reşiţa, CS Leu Giarmata, Pagasus Tg. Mureş şi CSŞ Vaslui.

În Grupa a II-a evoluează echipele CSŞ Petroşani, Liceul Teoretic “Nagy Mozes” Tg. Secuiesc, CSŞ Caracal, CSO Plopeni, CSM Miecurea Ciuc, CSŞ nr. 6 Bucureşti, CSH Art Galaţi şi CS Danubius Galaţi.

Distribuie

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin